Vijci za metalnu konstrukciju

posted in: Nekategorisano | 0

Čelična podloška sa EPDM membranom koja je napravljena od kvalitetne sintetičke gume etilen/propilen/dien monomera izuzetno je otporna na ultraljubičaste zrake, uticaj ozona i starenje na visokim temperaturama što je svrstava među najtrajnije proizvode te vrste na tržištu. Postojana je na temperaturama od -54° do +150°C, a isteže se do 300%. Odlično se prilagođava pomacima podloge i naglim promjenama temperature.

–    M8 glava vijka

Za brzo i efikasno zavrtanje AKU bušilicom koristite M8 magnetni nastavak koji idealno odgovara svim vrstama krovnih vijaka u našem asortimanu.

–    Antikorozivna zaštita

Vijci za metalnu konstrukciju i panel vijci su zaštićeni keramičkim premazom Dacrotized 500H što znači da mogu izdržati 500 satni sol-sprej test. Pored ove inovativne antikorozivne zaštite ista omogućuje i zavrtanje vijka u čeličnu konstrukciju bez njegovog zagrijavanja koje prouzrokuje trenje.

–    Svrdlo / bušilica

U asortimanu imamo dvije varijante samobušećih vijaka za čeličnu konstrukciju. DC5 koji su predviđeni za bušenje stjenke debljine do 5 mm i DC12 za čelične stjenke do 12 mm debljine. Zahvaljujući  Dacrotized 500H keramičkom premazu vijci se ne griju prilikom bušenja konstrukcije.

Za svu vijčanu robu na našem lageru posjedujemo i magnetni nastavak koji se postavlja na akumulatorsku bušilicu.